Nieuws en reviews

 
 
 

Op deze pagina kunt u alle reviews en nieuws lezen

01 januari 2021

Houd u deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws rondom Van Genderen timmerwerken & onderhoud.

09-04-2021

Sinds vandaag in het bezit van het certificaat professionele reparatietechnieken voor interieur en meubels. Dus nu kan ik uw reparaties nog beter uitvoeren. En beschadigingen in uw meubels of interieur nagenoeg onzichtbaar repareren. Volledig onzichtbaar word het nooit want het is en blijft beschadigd, maar ik kan het zo goed mogelijk wegwerken voor u. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden voor uw beschadigingen.

 


13-01-2022

Ook ben ik leverancier geworden van WoodUpp akupanel. Maak een afspraak en vraag naar de mogelijkheden. We kunnen dan de opties en kleuren bekijken.

Verbeter je geluidsomgeving met akoestische panelen van woodupp

Er is niets erger dan een gesprek proberen te voeren in een ruimte met een slechte akoestiek. Je hebt het misschien zelf weleens meegemaakt in restaurants, in instellingen en op scholen. Goede geluidscondities zijn heel erg belangrijk – vooral thuis.

Je kunt het geluid op verschillende manieren dempen met tapijten of decoraties in de kamer om grote lege ruimtes te bedekken – maar er gaat niets boven de akoestische effecten van het Akupanel van klasse A (als je minerale wol achter de panelen installeert).

Onze akoestische panelen worden vaak gebruikt in huis waar het niet alleen de galm elimineert, maar ook een mooie Scandinavische uitstraling geeft aan de ruimte. Het is functioneel en tegelijkertijd ook decoratief.

Je kunt de Akupanel op verschillende manieren gebruiken. Je kunt het installeren en gebruiken als geluiddempend plafond of bevestig het aan de muur.


10-01-2022

Ook ben ik dealer geworden van Scratch no More krasvrije vloerbescherming voor uw meubels. Scratch no More ontwikkelt en produceert hoogwaardige vloerbeschermingsproducten die beschadiging van kostbare vloeren door het krassen van stoel- en tafelpoten en andere meubelen voorkomen. Scratch no More heeft complete vloerbeschermingssystemen voor vrijwel alle soorten meubels ontwikkeld. Wil je geen krassen meer op je vloer? Kies dan voor Scratch no More! Kijk op vangenderen.scratchnomore.nl voor meer informatie, en ontvang gelijk met 5% korting.

 

30-01-2021

Wij hebben John gevraagd om een kast op maat te maken en ons jaren 30 huis, met heel veel lastige hoekjes, te voorzien van hoge plinten. John heeft vooraf een goede inschatting gemaakt van de tijd en de kosten en hij denkt mee voor een juiste oplossing. Daarnaast werkt hij heel erg netjes en ruimt na zijn werkdag zijn spullen op en laat alles netjes achter. Een keertje terugkomen voor een kleinigheidje behoort ook tot de service. Wij zijn dan ook zeer tevreden met John en zijn opgeleverde werk!
Daarom hebben wij onlangs gevraagd om ons oude tuinhek te vervangen voor een douglas exemplaar incl nieuwe paal.
Deze werkzaamheden zijn, zoals we verwacht hadden, ook weer naar tevreden uitgevoerd.

Sylvia.


06-02-2021

Afgelopen maanden heeft John een aantal reparaties en een verbouwing uitgevoerd. Een aantal zaken vielen ons op. Zijn enorme passie voor zijn werk en zijn oplossingsgerichtheid. Hij gaat door tot het juiste resultaat is bereikt. Daarnaast komt hij alle afspraken na. Is altijd op tijd aanwezig en heeft zijn zaken goed voorbereid. Kortom: goede vakman met passie en inzet. Ben je opzoek naar een allround timmerman: zoek niet verder en neem John in de arm voor al je timmerwerken!

Marco.